Jump to content
  • Naujasis forumo dizainas!

    Visa GTAFARAI.lt administracija sveikina visus mūsų žaidėjus pagaliau sulaukius savo oficialaus bei gražesnio akiai dizaino!

    Daugiau...
  • Roleplay GIDAS

    Norit labiau įtraukti save į Roleplay žanrą? Peržiūrėk šį gidą „Nuo ko pradėti, ir kaip susikūrti savo personažą“.

    Adresas į gidą

Poviukas

Civilis
  • Pranešimų skaičius

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Viskas, kas parašyta nario Poviukas

  1. ANKETOS SABLONAS : IC INFORMACIJA : Jūsų Vardas Pavarde : Kodėl norite tapti mechanikų firmos darbuotoju?: Kiek laiko praleidžiate mieste per dieną?: Trumpai apibūdinkite save (charakteri, ką veikiate mieste) ? : Jūsų idėjos, pasiūlymai kurie padėtu mūsų firmai ? : Kodėl mes turėtume pasirinkti būtent Jus?: OOC - (Out of Character) Discord nickname: (pvz: Nick#2001) Jūsų vardas: Kiek laiko praleidžiate serveryje: Jūsų amžius: Kuriuo laiku dažniausiai būnate serveryje: Ar turite patirties? ROLEPLAY SITUACIJOS : Kaip jūs elgtumėtės su klientu kuris jūs išsikviestu, papasakokite plačiau nuo A iki Z?: Jūs gaunate skambuti(iškvietimą), transporto priemonė negali būti sutaisyta įvykio vietoje ja reikia užkelti ir nuvežti, atrodo, kad yra problema su gervė ir automobilis negali kilti ant tralo , ką darote kaip paaiškinat situacija klientui ? Atvyksta klientas I garažą ir jis nori patobulinti savo automobili , įsidėti nauja varikli , jus dedate jam viską pagal juo poreikius bet pasirodo jog žmogus neturi pinigu ? ką darytumėt ? Sėkmes visiems pildantiems!
  2. Poviukas

    Mechanikų Kainoraštis

    KAINORAŠTIS Mechaniku KAINORAŠTIS - Sąrašas, kuriame bus surašyti Mechaniku įstaigos parduodami daiktai ------------------------------------------------------------------------ Suvirinimo irankys (x1) - 800€; Taisymo irankis (x1) - 450€; Tobulinimu kaina daugiau nieko nejimat automatiskai yra padaryta kad jus gaunat virsaus i savo rankas Iškvietimo kaina nuo 250-500
  3. Poviukas

    Mechaniku bendra informacija

    1. Mechanikai PRIVALO vykti į iškvietimus su darbine apranga ir darbiniu automobiliu. Nesilaikymas šios tvarkos prilygsta nušalinimui iš darbo! 2. Pradedant ar baigiant budėjimą praneškite į raciją. 3. Tikimasi visokeriopos pagarbos bendraujant tarpusavy, jokių šaukimų racijoje, viską sprendžiame šaltais nervais - jei norite išsikalbėti, susitarkite vietą, nepagarba ir išsišokimai gali būti žymimi nuobaudomis. 4. Nežinodami ar galite atlikti tam tikrus veiksmus, būtinai pasiteiraukite kolegų, nes nuobaudos skiriamos be perspėjimų. 5. Jei įkliuvote teisėsaugai, atitarnavus laiką prisistatyti vadovui arba direktoriui dėl tolimesnės ateities darbe. 6. Būtina rakinti savo transporto priemonę. 7.Draudžiama užsiimti betkokia nelegalia veikla. Nesilaikymas šios taisyklės prilygsta nušalinimui iš darbo! 8.Flatbedus gali pradeti varuoti tik nuo Vyr.Mechanikas ir auksciau OOC taisyklės: 1. laikomės visų serverio taisyklių, gavus baną ilgesnį nei 3d metame iš darbo. 2. Roleplayinam išsamiai, iki galo, jei nežinot ką daryti, patartina googlinti, kad sukelti jausmą, jog žinote ką darote. 3. Iš esmės prašoma tik vieno dalyko - bent jau vidutinio lygio RP, susiknisus ar nesiekiant savo RP tobulinimo galimai būsite išmestas iš darbo. Bus Pildoma...
  4. Anketos šablonas 1.Jūsų vardas pavardė (Žaidime): 2.Mechaniku darbuotojo vardas pavardė (Žaidime): 3.Pagyrimas (Jei tai papeikimas nerašykite nieko): 4.Papeikimas (Jei tai pagyrimas nerašykite nieko): 5.Papeikimo įrodymai:
×